Ερωτικά βίντεο σε μυστική βάση γύριζε υποπλοίαρχος του Βρετανικού Ναυτικού

0
24

Σε άντρο… ακολασίας φέρεται να είχε μετατρέψει νεαρή υποπλοίαρχος στη Σκωτία μία άκρως απόρρητη βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων.

Η 29χρονη Κλερ Τζένκινς κατηγορείται ότι γύριζε ακατάλληλα βίντεο με τον ναύτη φίλο της, προκειμένου να ικανοποιεί το φιλοθέαμον κοινό του λογαριασμού της στο Onlyfans, το οποίο έχει τη δυνατότητα να την απολαύσει σε ερωτικές περιπτύξεις, με το κατάλληλο βέβαια αντίτιμο, στη ναυτική βάση HMNB Clyde, κοντά τη Γλασκώβη.

Προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή από τους ανωτέρους της χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Κάλι Τέιλορ», ωστόσο άγνωστο πώς, αποκαλύφθηκε τελικά η ταυτότητά της, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Η 29χρονη Κλερ Τζένκινς

Ως εκ τούτου, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει τεθεί σε κίνδυνο η βάση, ενώ σύμφωνα με τη Sun, υπάρχουν ακόμα και φόβοι ότι τόσο η Τζένκινς, όσο και ο σύντροφός της, ενδέχεται να έχουν πέσει θύματα εκβιασμού από ξένους πράκτορες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποπλοίαρχος Τζένκινς υπήρξε, στο παρελθόν, επικεφαλής μιας ομάδας ναυτών στο «HMS Artful», έχοντας την ευθύνη της σωστής λειτουργίας του εξωτερικού περιβλήματος του πυρηνοκίνητου υποβρύχιου επίθεσης, αλλά και των πρωτοκόλλων για τις εκτοξεύσεις πυραύλων Τόμαχοκ.

2 26

«Η άτακτη πλευρά μου μερικές φορές με βάζει σε μπελάδες, αλλά μου αρέσει η έξαψη που έχεις όταν κάνεις κάτι που δεν πρέπει», γράφει η 29χρονη στο OnlyFans, σημειώνοντας μάλιστα ότι έχει άλλη κανονική δουλειά. Ποιος θα μπορούσε ωστόσο να φανταστεί ποια είναι αυτή στην πραγματικότητα.

Σίγουρα πάντως όχι οι ανώτεροί της στο Πολεμικό Ναυτικό, στους οποίους φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις της.

Άγνωστες, τέλος, παραμένουν και οι κυρώσεις με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη η «άτακτη» υποπλοίαρχος, καθώς παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμα σε ποιο βαθμό έχει θέσει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας, ικανοποιώντας ξεδιάντροπα τις σεξουαλικές ορέξεις της.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here