Έλλη Κοκκίνου: Γνωστός καλλιτέχνης ζήτησε να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι

0
17

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε σε ένα άσχημο περιστατικό που της συνέβη με πρωταγωνιστή γνωστό καλλιτέχνη.

H αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Love it».

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έχει βιώσει από πολύ γνωστό συνάδελφό της, όταν εκείνος ζήτησε να χαμηλώσουν το μικρόφωνό της για να μην ακούγεται.

«Τα κλειστά μικρόφωνα και οι τρικλοποδιές υπήρχαν. Δεν είναι το ίδιο όμως με τη σωματική ή τη λεκτική κακοποίηση. Χαμηλωμένα μικρόφωνα πάντα υπήρχαν και τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν.

Μου το έκαναν και μένα και μάλιστα το υπέστη από μεγάλο καλλιτέχνη που ζήτησε να χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να μην ακούγομαι. Στενοχωριόμουν και έλεγα από μέσα μου “εσύ είσαι φτασμένος καλλιτέχνης, τι ανάγκη έχεις;” ή “εσένα έρχονται να ακούσουν όχι εμένα, γιατί μου το κάνεις αυτό;”».

«Ένιωθα ότι μου κόβουν τα φτερά. Δεν ήμουν ότι η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά δεν το εισέπραξα ως βία ή ως κακοποίηση, ήταν εμπάθεια ή ανασφάλεια του άλλου.

Δεν είχα καμία δύναμη αντίδρασης, ήμουν ανυπεράσπιστη. Πέρασαν τα χρόνια, δούλεψα πολύ, ήρθε ο καιρός μου και ξεχώρισα», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Έλλη Κοκκίνου.

vradini.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here