Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής είναι ο άνθρωπος της ζωής της»!

0
19

Η Τόνια Σωρητοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «OK» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα καθώς και για την προσωπική της ζωή.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ο Κωστής (σ.σ Μαραβέγιας) είναι ο άνθρωπος της ζωής της, η Τόνια Σωτηροπούλου, απάντησε: «Ναι θα τον έλεγα. Νομίζω ότι μετά από μια ηλικία, όταν έχεις συνειδητά κάποιον δίπλα σου και εκείνος έχει εσένα, αυτό που επιζητά ο καθένας είναι ο άλλος ο απόλυτος σύντροφος και όχι κάποιος για να περνάνε καλά. Είναι μια υπόσχεση προς τον άλλον, αλλά και προς τον εαυτό σου. Προφανώς και ο Κωστής είναι μία σταθερά σημαντική της ζωής μου. Πέρα από το ταλέντο του θαυμάζω ότι δεν είναι καθόλου επικριτικός και πολύ ατόφια θα βρει και θα αποδώσει ένα θετικό πρόσημο ή χαρακτηριστικό για τον καθένα».

Σε άλλη ερώτηση που δέχθηκε η ηθοποιός για το αν σκέφτονται να κάνουν οικογένεια, απάντησε: «Είναι κάτι που αν μας συμβεί, θα έρθει από μόνο του. Δεν έχω κάποιο θέμα με αυτό, ούτε ο πρωταρχικός μου στόχος. Όταν είναι να γίνει, θα γίνει».

image

govastileto.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here