Σεκιούριτι στον Δήμο Αργυρούπολης για την αντιμετώπιση των συμμοριών ανηλίκων

0
27


Η κατάσταση με τις συμμορίες ανηλίκων σε κάποιες περιοχές της Αττικής, έχει φτάσει σε ανησυχητικό σημείο, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η λήψη μέτρων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αργυρούπολης αποφάσισε να λάβει μία πρωτοβουλία με στόχο την εξάλειψη ή τουλάχιστον τη μείωση του φαινομένου αυτού.

Προσέλαβε λοιπόν εταιρία σεκιούριτι που θα περιπολεί στους δρόμους, στις πλατείες, τα πάρκα και τα δημοτικά κτίρια μας ώστε αν εντοπίσουν παραβατικές συμπεριφορές να ειδοποιήσουν άμεσα την αστυνομία.

Το μήνυμα του Γιάννη Κωνσταντάτου

Ο Δήμαρχος Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με video στο Youtube ανέφερε: «Μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μαθητής μας, από συμμορία ανηλίκων σε πλατεία της πόλης, δεσμεύτηκα προσωπικά ότι θα συνεργαστώ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να λάβουμε άμεσα μέτρα προστασίας των παιδιών μας στις γειτονιές και στους δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχα την τελευταία εβδομάδα από την Ελληνική Αστυνομία, μόλις 170 έλεγχοι, έφεραν 16 προσαγωγές εκ των οποίων 7 ταυτοποιήσεις μελών της περιβόητης συμμορίας ανηλίκων, που οδηγήθηκαν ήδη στον Ειδικό Ανακριτή Ανηλίκων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη και την Διεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, γιατί οργανωμένα, μεθοδικά και σε πλήρη συνεργασία, έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο αγώνας δεν τελείωσε, η μάχη για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και τις γειτονιές μας συνεχίζεται.

Για αυτό και έχουμε προσλάβει και Ειδική Εταιρεία Security, που περιπολεί και ενημερώνει την Ελληνική Αστυνομία.

Η παραβατικότητα και η βία θα εξαλειφθεί από τις πλατείες μας, το βουνό και τους δημόσιους χώρους, γιατί οι χώροι αυτοί ανήκουν πρώτα από όλα στα παιδιά μας τα οποία πρέπει να παίζουν με ασφάλεια».Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here