Έλενα Ακρίτα: Η αντίδρασή της μετά την παραίτηση Λιγνάδη

0
18


Πριν λίγες μέρες η Έλενα Ακρίτα είχε αποκαλύψει με ανάρτησή της στο Facebook ότι η υπουργός Πολιτισμού είχε ζητήσει την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κάτι βέβαια που λίγη ώρα μετά διαψεύστηκε  με την εξής ανακοίνωση: «Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη “αξιόπιστη πληροφορία” είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες».

Η Έλενα Ακρίτα είχε γράψει συγκεκριμένα: «Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες γύρω από τους λόγους της παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό».

image

Πριν λίγες ώρες η γνωστή δημοσιογράφος λίγο μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη και νιώθοντας δικαιωμένη, επανήλθε, γράφοντας: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μόλις παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο.

Όταν έγραψα την είδηση (2/2/21) η Μενδωνη μού επιτέθηκε με τη γνωστή της αλαζονεία κι άφησε υπονοούμενα ‘περί σκοπιμοτήτων’. Και δεν ντράπηκε. Σειρά δική της να παραιτηθεί τώρα.»
image

 

govastileto.grΠηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here