Λας Βέγκας: Εκατομμυριοχός ζει μέσα στην φτώχεια και σε συνθήκες «πείνας»

0
17


Η 50χρονη Έιμι Έμιλι από το Λας Βέγκας, μπορεί να έχει 4,3 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα, αλλά από αυτά… δεν ξοδεύει τίποτα και ζει σε συνθήκες «πείνας».

«Κρατώ τον θερμοσίφωνό μου κλειστό – χρειάζομαι 22 λεπτά για να ζεσταθεί αρκετά το νερό ώστε να προλάβω να κάνω ένας ντους» δηλώνει η ίδια, ενώ επισημαίνει πως με αυτή την τακτική γλιτώνει 102 δολάρια το μήνα, που γι’ αυτή είναι πολλά.

Στην πραγματικότητα, η Έιμι εξοικονομεί συνολικά περίπου 160.000 ευρώ μιας και αρνείται να αγοράσει οτιδήποτε καινούργιο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιεί το ίδιο σφουγγάρι για τα πιάτα μέχρι να διαλυθεί και το ίδιο μαχαίρι το οποίο αρνείται να ξεπλύνει με νερό.

Το σπίτι της είναι πολυτελές, αλλά αυτό της άφησε ο πρώην σύζυγός της, Μάικ Μόρεϊ, ο οποίος όχι μόνο της έδωσε το σπίτι, αλλά είναι και εκείνος που το καθαρίζει για να μπορέσει να εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα χρήματα η Έιμι.

Η δουλειά της Έιμι απαιτεί συχνά να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες και αντί να κλείσει πτήση για εκεί, προτιμάει να οδηγεί τέσσερις ώρες κάθε φορά με το ηλικίας 17 ετών, αυτοκίνητό της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

vradini.grΠηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here