Ρωσία: Γυναίκα «έθαψε» 11 συζύγους

0
17

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρέθηκε μια γυναίκα από την πόλη Αρμαβίρ της Ρωσίας, η οποία… συνήθιζε να παντρεύεται συνταξιούχους και να πουλά την ακίνητη περιουσία τους, ενώ αφού «φούσκωνε» με τα χρήματα τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, οι άτυχοι σύζυγοί της «έφευγαν» από τη ζωή.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Κουβάν, η 53χρονη γυναίκα, μαζί με τις κόρες της, αναζητούσαν τα υποψήφια θύματά τους στα πρόσωπα ανύπαντρων ηλικιωμένων αντρών. 

Τις περισσότερες φορές, η γυναίκα ενωνόταν μαζί τους με τα δεσμά του γάμου, ενώ οι κόρες της προσπαθούσαν να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη τους, πιέζοντάς τους να κάνουν δωρεές, και να συνάψουν διαθήκες ή πληρεξούσια για την πώληση της ακίνητης περιουσίας τους: των οικοπέδων, των σπιτιών και των διαμερισμάτων στις πόλεις Αρμαβίρ, Κρασνοντάρ και Σότσι.

Σε κάποιες άλλες, δε, περιπτώσεις, οι κόρες της προσπαθούσαν να πείσουν τα θύματα ότι οι ίδιες ήταν συγγενείς και κληρονόμοι τους.

Η 53χρονη γυναίκα, εκτός από τις κόρες της, συνεργαζόταν επίσης με μια 57χρονη μεσίτρια από την πόλη Νοβοκουμπάνσκ.

Το συνολικό… κομπόδεμά τους,  σύμφωνα με τον ιστότοπο του περιφερειακού τμήματος του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας, ανήλθε σε πάνω από 21,7 εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 240.000 ευρώ), ενώ διαπιστώθηκε η εμπλοκή των κατηγορουμένων σε 12 υποθέσεις μεταξύ 2013 και 2019.

Έντεκα από τα θύματά τους έχουν «αποχαιρετήσει» ήδη τον μάταιο τούτο κόσμο.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here