Καραχάλιου: Σε καθεστώς «ομηρίας» η Ολυμπιακή Ομάδα ιστιοπλοΐας

0
24

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Βασιλεία Καραχάλιου, η οποία είναι έχει καταγγείλει επανειλημμένα την ΕΙΟ, αναφέρεται στα προβλήματα που υπάρχουν με την στελέχωση της Ολυμπιακής Ομάδας ενόψει Τόκιο.

Ποια είναι αυτά; Στην ιστιοπλοΐα ένα αθλητής παίρνει την πρόκριση για την χώρα του και στη συνέχεια μέσα από εσωτερικούς αγώνες κρίνεται το ποιος θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μόνο που αυτή η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και έτσι υπάρχουν εισιτήρια που περιμένουν τους κατόχους τους και παράλληλα, δεν έχουν σφραγιστεί τα εισιτήρια για το Τόκιο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα οι αθλητές δεν μπορούν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να στείλουν τα πράγματά τους στην Ιαπωνία. Μία διαδικασία η οποία χρειάζεται 2-3 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά η ανάρτησή της: “Βρισκόμαστε μόλις πέντε μήνες πριν την Ολυμπιάδα του Τόκυο και η Ολυμπιακή Ομάδα είναι σε καθεστώς “ομηρίας” για άλλη μια φορά και ενώ μέχρι πρότινος ήταν όμηρος στους… ανυστερόβουλους εθελοντές-παράγοντες της ΕΙΟ, τώρα είναι όμηρος της προεκλογικής τους διαδικασίας!!!

Ταυτόχρονα η ΕΦΙΠ έχει, όπως απέδειξε μετά την απάντηση της στην καταγγελία μου, καθαρά… διακοσμητικό χαρακτήρα, ενώ η ΕΟΕ αρνείται να εφαρμόσει το καταστατικό της και να ορίσει την σύνθεση της Ολυμπιακής Ομάδας ιστιοπλοΐας (καθότι μέχρι τον Απρίλιο αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες) και να λύσει τα οργανωτικά και διαδικαστικά προβλήματα των αθλητών!

Όλοι γνωρίζουν ότι το container με τα υλικά μας χρειάζεται 2-3 μήνες να μεταβεί στην Ιαπωνία (λόγω κορωνοϊού). Κόποι και αγώνες χρόνων διακυβεύονται λόγω κακώς εννοούμενης ανεκτικότητας και συναδελφικότητας.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ Η ΕΙΟ Κ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ?

Όπου και αν πάω η Πατρίδα μου με πληγώνει..”

vradini.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here