Ξεσπά ο Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη»!

0
20


Ο Δημήτρης Σταρόβας θέλησε να πει δημόσια την άποψή του σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις των ημερών, για τις παρενοχλήσεις που έχουν βιώσει άνδρες και γυναίκες ηθοποιοί στον εργασιακό τους χώρο, μέσα από ένα βίντεο στο Youtube.

Μιλώντας στο Πρωινό ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από την περασμένη εβδομάδα. «Πέρασα μία εβδομάδα από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με τις καταγγελίες, πέρασα μία εβδομάδα δύσκολη διαβάζοντας τα σχόλιά σας. Υπάρχει ένας τύπος γράφει κάτω από όλα τα θετικά σχόλια ότι λέω ψέματα. Αυτό είναι άρρωστο. Δεν με πειράζουν τα αρνητικά, αλλά όταν φτάνεις σε σημείο να λες να βιάσουν την κόρη μου, αυτό είναι χειρότερο από την σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησα να τους δικαιολογήσω, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν είστε ευαίσθητοι είστε αρπακτικά ζώα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη, σε τέτοια ζώα».

image

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φτάνουν σε επίπεδο εκδίκησης, τι είπα ρε σεις. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος αυτός που ξέρω εγώ, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έφερα κάποιον άνθρωπο σε δύσκολη θέση και είπα στο προηγούμενο βίντεο ότι δεν ήμουν και μπροστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είπα καλά έκανε; Σκέφτηκα μέχρι και δουλειά να αλλάξω μου την έχει δώσει έτσι. Σκεφτείτε να βάζετε στο στόμα σας το παιδί κάποιου που δεν σας φταίει σε τίποτα».

govastileto.grΠηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here