Θεσσαλονίκη: Αρνητικός ο διάκονος με τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη

0
23

Ο διάκονος της Ι. Μ. Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως, που ήταν κρούσμα του πρώτου επιβεβαιωμένου στελέχους νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης είναι αρνητικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα  τεστ που διενήργησε ο ΕΟΔΥ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, αρνητικός βρέθηκε όλος ο οικογενειακός και κοινωνικός περίγυρος του.

Ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, σχολίασε ως θετική την συγκεκριμένη έκβαση και πως σύμφωνα με την ενημέρωση των Δήμων από τον ΕΟΔΥ, ο Δήμος Νεάπολης Συκεών τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, μετά τον εντοπισμό της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, ζήτησε να επανεξεταστεί το θέμα λειτουργίας των σχολείων, εξασφάλισε τη διεξαγωγή δωρεάν τεστ ως την Παρασκευή σε κατοίκους, εργαζόμενους, εκπαιδευτικούς του δήμου, προσφέροντας τα δημοτικά ιατρεία στην υπηρεσία του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια των τεστ, αλλά και ως εμβολιαστικά κέντρα.

Στα γραφεία της μητρόπολης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως βρέθηκαν χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, όπου γίνεται συνάντηση με τον μητροπολίτη Βαρνάβα και με τη συμμέτοχη του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, τον διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπη Στεργιάδη και τον λοιμωξιολόγο και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Συμεών Μεταλλίδη.

vradini.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here