Σπουδαστές Εθνικού Θεάτρου: «Έχουμε βιώσει αντίστοιχα περιστατικά αλλά δεν τα αναφέραμε λόγω φόβου»

0
21

H Zέτα Δούκα έκανε την αρχή μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε δουλεύοντας δίπλα στον Γίωργο Κιμούλη και στην συνέχεια ένα ντόμινο εξελίξεων οδήγησε να κάτσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου και ο Κώστας Σπυρόπουλος, μετά από βροχή καταγγελίων σεξουαλικής παρενόχλησης σε συναδέφους του και η λιστα με τους σκηνοθέτες- παραγωγούς αναμένεται να μεγαλώσει.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου πήραν σήμερα τη σκυτάλη με μια μακροσκελή ανακοίνωση που ανήρτησαν στην σελίδα του συλλόγου τους στο Facebook.

Μέσω αυτής εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους όσους βρήκαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν τις συμπεριφορές που βίωσαν. «Εμείς οι ίδιες και οι ίδιοι» γράφουν μεταξύ άλλων «άλλες περισσότερο, άλλοι λιγότερο, άλλοι ευτυχώς καθόλου, έχουμε βιώσει αντίστοιχα περιστατικά, τα οποία δυστυχώς δεν έχουμε μπορέσει να αρθρώσουμε, λόγω φόβου μήπως εμείς κάτι δεν καταλάβαμε καλά και μήπως μελλοντικά στιγματιστούμε».

Τονίζουν στην συνέχεια ότι αυτό που έγινε τους δίνει την ελπίδα ότι κάτι αλλάζει και ότι η «άγνοια» ενός νέου φοιτητή δεν θα μπορεί να δίνει πάτημα σε διδάσκοντες να συμπεριφέρονται ως αυθεντίες. Η ανακοίνωση τους κλείνει με την φράση: «Ποτέ ξανά καμία μόνη. Ποτέ ξανά κανένας μόνος».

vradini.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here