Τo reboot της σειράς Sex and the City θα αναφέρεται στον κορωνοϊό

0
22

Η Sarah Jessica Parker θα επιστρέψει στο ρόλο της Carrie Bradshaw μέσα από τη νέα μίνι σειρά με τίτλο «And Just Like That» που θα παρακολουθεί τις ηρωίδες του «Sex & The City» στην 6η δεκαετία της ζωής τους, θα διαδραματίζεται στο σήμερα και θα αναφέρεται στις αλλαγές που έχει προκαλέσει στη ζωή όλων η πανδημία του κορωνοϊού.

Η 55χρονη ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Vanity Fair», είπε ότι «η πανδημία προφανώς και θα είναι μέρος της ιστορίας, γιατί αφορά την πόλη όπου ζουν οι ηρωίδες». Πρόσθεσε ότι και οι τρεις πρωταγωνίστριες ανυπομονούν να ανακαλύψουν σε ποια φάση βρίσκονται οι γυναίκες που ενσαρκώνουν, πώς έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και τι ρόλο έχουν παίξει. Έχουν αποτύχει κάπου ως γυναίκες ή φίλες και πώς αντεπεξήλθαν; Έχουν προσαρμοστεί στην κατάσταση; Ή είναι όπως πολλοί άλλοι μπερδεμένες και νευρικές με όλο αυτό που συμβαίνει στον κόσμο; Είμαι περίεργη κι έχω πολύ ενθουσιασμό να μάθω πώς έχουν φανταστεί οι σεναριογράφοι αυτές τις γυναίκες σήμερα», είπε η Sarah Jessica Parker.

Τέλος, αναφερόμενη στην ομάδα που έχει αναλάβει το σενάριο του reboot, διαβεβαίωσε τους φανς ότι «η σειρά είναι σε πολύ καλά χέρια» κι ότι υπάρχει μεγάλη πολυσυλλεκτικότητα κι αυτό είναι κάτι που θα κάνει το αποτέλεσμα συναρπαστικό.

image

govastileto.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here