Το αυριανό (2/2) πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα

0
31

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα έχει αύριο τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελματιών κ. Γιώργο Καββαθά και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΕ για το αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι και επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης και την ανεπαρκή στήριξη της Πολιτείας. Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ.

Στις 19:30 μ.μ. ο κ. Τσίπρας θα παρέμβει στην κεντρική διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και την μεθοδευμένη κυβερνητική υποβάθμιση του Δημοσίου Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Facebook, το Παρατηρητήριο για την Παιδεία (paratiritirio.edu.gr), τη σελίδα του Παρατηρητηρίου στο Facebook (facebook.com/paratiritirio.edu.gr) και στο YouTube της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ: https://www.youtube.com/watch?v=5AoXZBn7y20


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here