Νέα εμπλοκή στην υπόθεση της 4χρονης Μελίνας

0
21

Νέα εμπόδια προέκυψαν στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, η οποία έχασε τη ζωή της το 2015 στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, λόγω επιπλοκών που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης, μετά από χειρουργείο ρουτίνας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, δύο από τους πραγματογνώμονες γιατρούς υπέβαλαν αίτημα εξαίρεσης, κάτι που πιθανότατα θα επιφέρει νέες καθυστερήσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι δύο γιατροί είχαν ήδη απαντήσει στα ερωτήματα του δικαστηρίου σχετικά με τον θάνατο της μικρής Μελίνας.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι την περασμένη Παρασκευή, το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Φεβρουαρίου την εκδίκαση της υπόθεσης, προκαλώντας την οργή του πατέρα της Μελίνας, Μάνου Παρασκάκη.

Ο κ. Παρασκάκης είχε δηλώσει «πάρα πολύ θυμωμένος που ορίστηκαν πραγματογνώμονες, οι οποίοι είναι από το ίδιο εργασιακό περιβάλλον της κατηγορούμενης», ενώ έδειξε να προσβάλλεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι η κατηγορουμένη αντιμετωπίζεται από τους συνηγόρους της «σαν να έχει δικαιωθεί ήδη».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, βρίσκεται ο ίδιος στο επίκεντρο της προσοχής, αντί για την κόρη του.

«Το δικαστήριο γίνεται για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε!» είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ο κ. Παρασκάκης.

vradini.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here