Η σeξουαλική ζωή μας στα 20, στα 30 και στα 40

0
48

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το καλύτερο σεξ της ζωής τους δεν το κάνουν οι νέοι του Tinder και Grindr, αλλά οι γονείς τους: συγκεκριμένα, οι single γυναίκες ανέφεραν ότι κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους στην ηλικία των 66 ετών. Για τους single άντρες, η καλύτερη ηλικία για σεξ είναι τα 64.

Για να βγάλουν το πόρισμα, μίλησαν με 5.000 singles όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και εισοδήματος, ενώ οι σεξουαλικοί θεραπευτές δηλώνουν ότι συμφωνούν απόλυτα με αυτά τα μεγέθη. Το σεξ τείνει να βελτιώνεται από τη στιγμή που καταλάβει κανείς ότι το σεξ απήλ δεν καθορίζεται μόνο από την εξωτερική εμφάνιση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το sex μέχρι τη δεκαετία των 40

To σεξ στην ηλικία των 20

Οι άντρες δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται το σεξ. Το 85% των 20άρηδων το σκέφτονται κάθε λίγες ώρες.

Πολλές γυναίκες έχουν φαντασιώσεις για το πώς θα ήταν αν το έκαναν με μια άλλη γυναίκα. Αυτή η φαντασίωση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τρεις συχνότερες μεταξύ των γυναικών.

Είναι η δεκαετία κατά την οποία και τα δύο φύλα πειραματίζονται σε πολλές και διαφορετικές σεξουαλικές στάσεις.

Ένα 4% των γυναικών έχει απαντήσει σε έρευνες ότι “είχαν λεσβιακή εμπειρία” αλλά οι ερευνητές θεωρούν ότι το πραγματικό ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο.

Ένας στους 10 ανθρώπους έχει συμμετάσχει σε τρίο. Οι περισσότεροι από όσους το δοκίμασαν, δεν το προτίμησαν και στη συνέχεια επέστρεψαν στις «κανονικές» συνήθειες.

Το σεξ στην ηλικία των 30

  •     Σχεδόν όλοι όσοι είναι στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους, έχουν κάνει σεξ σε δημόσιο ή υπαίθριο χώρο. Επίσης, ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό έχουν κάνει σεξ στο ντους ή στην μπανιέρα.
  •     Αν και αρκετοί δοκιμάζουν το spanking, τις χειροπέδες και τις μάσκες, μόνο ένα 5-10% θα κάνουν συχνά… σαδομαζοχιστικό σεξ.
  •     Το 90% των γυναικών έχει βιώσει οργασμό, σε αντίθεση με το αντίστοιχο 23% στην ηλικία των 20. Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτες, οι παντρεμένες γυναίκες προτιμούν το στοματικό σεξ για να φτάσουν σε οργασμό.
  •     Η πλειονότητα των ανθρώπων θα κάνει παιδιά κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας και θα μειωθεί η συχνότητα που κάνουν σεξ.

Το σεξ στην ηλικία των 40

  •     Μπορεί η συχνότητα του σεξ να μειώνεται σε αυτή τη δεκαετία, αλλά η ποιότητα αυξάνεται!
  •     Πάνω από το 50% ανδρών και γυναικών ομολογούν ότι έχουν κάνει τουλάχιστον μία φορά απιστία. Το 25% των άπιστων αντρών, λένε ότι το έκαναν επειδή είχαν προβλήματα στον γάμο τους. Το αντίστοιχο γυναικείο ποσοστό φτάνει το 48%.
  •     Πάνω από τους μισούς άντρες έχουν προβλήματα στύσης, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν περισσότερο πορνογραφικό υλικό από ό,τι στα 20 τους.
  •     Ακόμη κι αν σας φαίνεται παράδοξο, οι 40ρηδες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη.
  •     Οι γυναίκες μετά τα 40 έχουν μεγαλύτερη διάθεση για σεξ από όσο οι έφηβες, ή οι γυναίκες στα 20. Επιπλέον, οι γυναίκες μετά τα 40 έχουν πολύ πιο έντονους οργασμούς.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here